Welkom

HomeWelkom

Extra informatie


Bagage

U kunt op de dag van vertrek en aankomst uw bagage opslaan in onze bagageopslagruimte bij de receptie.

Check-in en check-out

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. U bent van harte welkom om eerder in te checken en uw bagage bij ons achter te laten. Wij doen vervolgens ons uiterste best om uw kamer zo snel mogelijk klaar te hebben. Uitchecken is mogelijk tot 11:00 uur.

 

Creditcards

Wij accepteren diverse creditcards, waaronder Visa, Mastercard, American Express en Maestro.

 

Dokter

Indien u een dokter nodig heeft, meldt u zich dan bij de receptie. Wanneer de receptie gesloten is, kunt u aanbellen bij de voordeur.

 

Drinken

U kunt bij ons verscheidene frisdranken en alcoholische, koffie en thee kopen. Na 2 uur ’s middags bent u van harte welkom om te genieten van gratis snacks en verfrissend glas vers water.

 

Drugs

Het is streng verboden in het hotel drugs te gebruiken. Bij overtreding van deze regel bent u niet langer welkom als gast van dit hotel en zult u moeten uitchecken zonder enig recht op compensatie.
 

Excursies & Museumbezoek

Wij helpen u graag met het reserveren van excursies, en kunnen u ook informatie geven over actuele aanbiedingen/discounts. Ook verkopen wij entreekaarten voor diverse musea. U voorkomt hiermee lange wachttijden. Er geldt geen toeslag voor deze kaarten.

 

Haardroger

U kunt gebruik maken van de haardroger die u op uw kamer vindt. U vindt deze in de kast op de bovenste plank.

 

Handdoeken

Wanneer u tijdens uw verblijf schone handdoeken wilt, legt u dan de gebruikte handdoeken op de badkamervloer. Wij willen het milieu zo weinig mogelijk belasten door te voorkomen dat handdoeken onnodig gewassen worden.

 

Klachten &Complimenten

Wij verzoeken u vriendelijk eventuele klachten onmiddellijk te melden bij de receptie zodat wij uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Wij zullen er alles aan doen uw klacht te verhelpen.

 

Kluis

U sluit en opent de kluis door een zelfgekozen getal van 4 nummers in te toetsen en op enter te drukken.


Noodgevallen

In noodgevallen belt u de receptie, toets 9. Bij geen gehoor kunt u aanbellen bij de voordeur, er is altijd een receptionist aanwezig in het hotel.

Parkeren

In Amsterdam wordt streng gecontroleerd op het betalen van parkeergeld. Wij adviseren u dan ook steeds uw parkeergeld te voldoen.

 

Receptie open

De receptie is 24/7 geopend. Buiten deze tijden kunt u -in noodgevallen- aanbellen bij de voordeur.


Roken

Het is streng verboden te roken in ons hotel. (Boete: € 150,-) Het is niet toegestaan om uit het raam te hangen en te roken.

 

Storingen

Wij verzoeken u om eventuele storingen zo spoedig mogelijk te melden bij de receptie zodat wij uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

 

Strijken

U kunt bij de receptie uw kleding strijken. Wij helpen u graag bij het klaarzetten van de strijkplank en strijkbout.


Telefoon

Receptie: 9. Een andere kamer in het hotel: 4, direct gevolgd door het betreffende kamernummer.

 

Toiletartikelen

Wij verkopen diverse toiletartikelen.

 

Transport naar schiphol

Er zijn diverse mogelijkheden voor vervoer naar Schiphol, zoals taxi en openbaar vervoer. Informeert u alstublieft tijdig bij de receptie naar de verschillende mogelijkheden, zodat u de voor u beste manier van reizen kunt kiezen en eventueel reserveren. (Houdt u rekening met minimaal 2 uur voor vertrek reserveren van taxi’s, en de diensttijden van het openbaar vervoer).

 

Veiligheid

Wij doen er alles aan om uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. Wij verzoeken u om er steeds zeker van te zijn dat u uw kamerdeur sluit bij het verlaten van de kamer. Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor verloren of vermiste spullen, of enige andere schade of letsel.

 

Vluchtwegen en nooduitgangen

Aan de binnenzijde van uw deur vindt u een ontruimingsplan met vluchtroutes. Voor uw veiligheid raden wij u aan deze informatie goed te lezen.

 

Wasserij

Op enkele minuten loopafstand van ons hotel kunt u uw kleding wassen of laten wassen/stomen. Informatie hierover kunt u aan de receptionist vragen.

 

Wekdienst

U kunt via de telefooncentrale gewekt worden en het alarm daarvoor zelf instellen. Toets 4444 in op het toestel en volg de instructies.

Water

Kraanwater in Amsterdam is veilig om te drinken. Nederland (en speciaal Amsterdam) heeft het schoonst en meest veilige kraanwater van Europa.

Hotel Asterisk