Het Vondelpark

HomeBlogHet Vondelpark

Het Vondelpark

tip

De lente hangt in de lucht en daarom leek het me perfect om over het Vondelpark te gaan schrijven. Het Vondelpark ligt om de hoek van ons hotel en ik heb veel leuke herinneringen aan het park uit mijn kinderjaren. Zo is er de zogenaamde "de klimboom", waar je in kunt klimmen. Ik weet zeker dat elk kind in Amsterdam deze boom kent. Johan en ik hebben daar veel gespeeld. Onze basisschool stond tijdelijk aan de andere kant van het Vondelpark omdat onze huidige locatie in aanbouw was. Om die reden fietsten we vroeger elke dag door het Vondelpark.

Wat is er tegenwoordig voor jou te doen of te zien?
Om te beginnen is het het grootste park van Amsterdam. Veel mensen houden ervan om daar te rennen, te fietsen of gewoon rond te lopen. In de zomer kunt u genieten van gratis concerten en theater in het "openluchttheater.” In het park vind je ook enkele cafés en restaurants.

Ga bijvoorbeeld naar “Brouwerij ‘T IJ” voor lekkere biertjes. Dit is de brouwerij waar we met z'n drieën graag samen een biertje komen drinken. En ter informatie... dit is een heel speciale plek voor mijn moeder. Want hier heeft ze haar man ontmoet. Vroeger heette deze plek "Het Blauwe Theehuis". Dus ga er eens kijken en drink een paar lekkere biertjes en misschien ontmoet je daar de liefde van je leven, zoals mijn moeder deed.

Vervolgens hebben we "De Vondeltuin". Het is een fijne plek met een grote tuin waar je iets kunt eten of drinken. Deze plaats is het verst verwijderd van de ingang in de buurt van ons hotel. Ook dat is goed om te weten over het Vondelpark. Het heeft veel verschillende ingangen.

Vondelpark 3 heeft een prachtig pand met een groot terras waar je lekker kunt zitten en iets kunt eten. Als je meer van luxe en comfort houdt, is dit zeker een plek voor jou. Maar het is ook altijd mogelijk om de hotdog auto in het park te zoeken voor een snelle hap.

Ik hoop dat je geniet van de lente in het Vondelpark in Amsterdam!

Hotel Asterisk

Lees verder

Hotel Asterisk

Welkom!

09/11/22Lees meer
Hotel Asterisk

Toen in Amsterdam: feitjes over grachtenhuizen

09/11/22Lees meer
Hotel Asterisk

Je bezoek aan Amsterdam

09/11/22Lees meer