Contact

HomeContact

Heeft u een vraag?

U gaat akkoord met het privacybeleid

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Hotel Asterisk is snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het twee haltes met metro 52 richting Zuid (halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans).Vanaf Schiphol neemt u de trein naar Station Amsterdam Zuid (meestal perron 3), dan metro 52 richting Noord, uitstappen halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans. Van daar is het 350 meter lopen naar het hotel Asterisk.

-  metro 52 halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans

Parkeren
Komt u met de auto naar Amsterdam? In onze straat is altijd voldoende parkeergelegenheid. Ook is ons hotel makkelijk en vlot te bereiken vanaf de snelweg. Parkeren in de straat is echter vrij kostbaar, wij adviseren u daarom uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein  in de eerste van der Helststraat.

Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 20 euro per dag en op zaterdag en zondag 15 euro, prijswijzigingen voorbehouden. Op deze manier staat uw auto veilig  en voor een goede prijs geparkeerd in Amsterdam.