Hotel Asterisk

Hotel Asterisk

Boutique stijl familiebedrijf

In het culturele hart van Amsterdam

Hartelijk welkom in hotel Asterisk: aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het bezoek aan een wereldstad willen combineren met het verblijf in een rustig gelegen hotel in het centrum van Amsterdam. 

Onze vaste gasten waarderen de ambiance, de centrale ligging van het hotel en de gastvrijheid en service van ons professionele personeel. Voor een nadere kennismaking met hotel Asterisk nodigen wij u graag uit voor een digitale rondleiding op onze vernieuwde website.

Hotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel AsteriskHotel Asterisk

Onze locatie

Hotel Asterisk bevindt zich in het centrum in een stille, verkeersluwe straat op 200 meter loopafstand van vijf tramlijnen. Deze brengen u in luttele minuten naar toeristische trekpleisters als de Dam, het Anne Frankhuis en het Rembrandtplein. Op loopafstand vindt u een ruim aanbod aan restaurants en cafés. Uitgebreide informatie over onze locatie kunt u vinden op de interactieve locatie pagina op onze website. 

Museumplein
Met een wandeling van tien minuten bereikt u het Museumplein met het pas gerenoveerde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum van moderne kunst en het Concertgebouw als Amsterdams grote culturele trekpleisters. Voor een rondvaart door de veelbezongen Amsterdamse grachten stapt u bij ons om de hoek aan boord. 

Hotel Asteriskimg-5759.JPGimg-0458.JPGHotel AsteriskHotel Asterisk
Hotel Asterisk

Welkom in mijn wereld als hotelier

Tips van een local

Hoe is het om op te groeien in een hotel? En hoe is het om met familie samen te werken? Laat je dan jouw huis ook elke dag schoon maken door de housekeeping? En krijg je dan elke dag room service? Dit zijn een paar vragen die vrijwel dagelijks aan mij gesteld worden. En ineens kwam ik op het idee van een blog! Dus, van harte welkom in mijn wereld van hotelier. Ik zou zeggen: schenk jezelf een drankje in, ga er eens goed voor zitten en laat mij je virtuele reisgids door Amsterdam zijn.  

Naar Lisa's tips

De familie

Ons verhaal

Wij streven ernaar om onze gasten een zorgeloos verblijf in Amsterdam aan te bieden. Wij verstaan daaronder een warm en hartelijk welkom in een tegelijkertijd huiselijke als professionele sfeer. Voorafgaand aan uw verblijf ontvangt u per e-mail toeristische en praktische informatie. Wij geven u graag tips over restaurants en café's die bijzonder zijn, een bepaalde kaart voeren of juist buiten een toeristich gebied liggen. 

Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
Budget eenpersoonskamer

Budget eenpersoonskamer

Onze budget eenpersoonskamer heeft een oppervlakte van 9m². De badkamer met inloopdouche en...
Hotel Asterisk
Kleine eenpersoonskamer

Kleine eenpersoonskamer

In de kleine eenpersoonskamer van hotel Asterisk bent u verzekerd van een comfortabel verblijf...
Hotel Asterisk
Comfort eenpersoonskamer

Comfort eenpersoonskamer

De comfort eenpersoonskamer in dit authentieke familie bedrijf is voorzien van alle gemakken...
Hotel Asterisk
Standaard tweepersoonskamer

Standaard tweepersoonskamer

Verblijf in een standaard tweepersoonskamer van hotel Asterisk in het culturele hart van...
Hotel Asterisk
Comfort tweepersoonskamer

Comfort tweepersoonskamer

De betere twin kamer in hotel Asterisk biedt gasten een comfortabel en aangenaam verblijf in de...
Hotel Asterisk
Premium Comfort tweepersoonskamer

Premium Comfort tweepersoonskamer

De premium comfort tweepersoonskamer biedt gasten een comfortabel verblijf in ons bijgebouw....

Enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit

Waar wij voor staan

Hotel Asterisk staat voor gastvrijheid in een ongedwongen familiaire sfeer. We werken met een jong en enthousiast team waarin iedereen zijn best doet om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we zelf in het hotel wonen is de betrokkenheid bij het bedrijf erg groot, en kunnen we ook snel eventuele klachten of kleine reparaties verhelpen. Ieder jaar renoveren we een aantal kamers en daarnaast zijn we nog steeds bezig om onze service uit te breiden. We nemen uw review serieus en verbeteren ons product graag door het opvolgen van uw suggesties. U zult tijdens uw verblijf de gezelligheid en kleinschaligheid van een familiehotel beleven terwijl dit absoluut niet ten koste gaat van de professionaliteit. 

Informatie, tips, tickets
In Amsterdam hoeft u zich niet te vervelen, er is altijd genoeg te beleven. Wij helpen u graag bij het plannen van uw verblijf. Bij het inchecken krijgt u uitgebreide documentatie mee en informatie over openbaar vervoer of wat u maar wilt.

Hotel Asterisk